غواصی

غواصی


غواصی در کنار مصارف صنعتی و تحقیقاتی، سال ها است که به عنوان یک ورزش و تفریح در میان مردم جهان پر رونق شده است. در ایران نیز سالایان درازی از غواصی به عنوان یک تفریح سالم و هیجان انگیز یاد میشود و در سال های اخیر به یکی از ورزش ها و تفریحات پر طرفدار مبدل شده است.

تصور اینکه بتوان زیر آب های زیبای دریا بتوانی از نزدیک زندگی آبزیان را تماشا کنی بسیار هیجان انگیز است. من خود به شخصه در عین اینکه برای اولین بار از آب وحشت داشتم و با دیدن دنیای زیر آب ترس و هیجان وجودم را گرفته بود، حال به مورد علاقه ترین ورزشم تبدیل شده.

غواصی انواع مختلفی دارد که من خود به شخصه غواصی در زیر آب های خلیج فارس را پیشنهاد میکنم. با تورجور همراه باشید تا شمارا با دنیای بینظیر غواصی آشنا کنیم. اما پیش از آن باید با اصول اساسی و مهم غواصی پی ببرید.


تاریخچه غواصی

تاریخ دقیق برای اینکه بفهمیم منشأ غواصی از کجا و چه سالی بوده است وجود ندارد اما از زمان های دیرین تا جایی که در تاریخ جهان آمده است در هر بُرهه از تاریخ بنا به نیاز زمان خود اعم از نظامی، تجاری و اقتصادی، تفریحی و غیره، رواج داشته و روز به روز در حال رشد است.

در قسمت هایی از تاریخ  آمده است که بشر جهت رفع نیازهای خود، شروع به رواج غواصی قبل از میلاد مسیح نمود.


عوارض غواصیتاریخچه غواصی

عوارض ناشی از تغییر فشار هوا سبب آسیب رسیدن به نقاط مختلف بدن میشود. این آسیب ها میتواند به قسمت هایی همچون گوش، ریه، پوست، جمجه و مغز و دندان ها وارد شود که از مهم ترین عوارض ها میباشند.

با رسیدن آسیب به شش ها با تنگی نفس و مشکلات تنفسی رو به رو خواهید شد. برای درمان این قبیل عوارض باید توسط پزشک مربوطه به اکسیژن درمانی روی بیاورید.
عوارضی که به گوش و حلق و بینی شما وارد میشود سبب از هم گسیختگی بافت های این قسمت ها شده و در نوع بدخیم با درد و خونریزی همراه خواهد بود که با انجام معالجات مربوطه توسط پزشک، درمان خواهد شد.

آسیب دیدگی دندان ها، سینوس ها و چرکی شدنشان و دستگاه گوارشی نیز از دیگر عوارض غواصی هستند که درد های عصبی و خراب شدن دندان ها به ویژه دندان های پر شده؛ عفونی شدن سینوس ها و بهم خوردن حالات گوارشی در هضم و درد های شدید از علائم این نوع بیماری های ناشی از رعایت نکردن قوانین غواصی است.

قوانین غواصی

قوانین غواصی

قوانین غواصی

این قوانین برای جلوگیری از صدمات و اشتباهاتی است که منجر به عوارض در غواصی خواهد شد. تغذیه مناسب مهم ترین عامل برای این است که این تفریح هیجان انگیز را به یک فاجعه برای خودتان مبدل نکنید.

خوردن غذاهای چرب و سنگین قبل از غواصی موجب بهم خوردن سیستم گوارشی شده و فشار خون شما را بالا برده که به محض ورود به آب شمارا با سیلی از مشکلات رو به رو خواهد کرد.

سعی کنید غذای سبک خورده و حد فاصل ۲ ساعت قبل از غواصی خوراکی سنگین نخورید و آب کافی بنوشید و از کافئین استفاده نکنید. همچنین داشتن تعادل دمایی بدن میتواند به تفریحتان کمک کند که این عمل را میتوان با نوشیدن یک نوشیدنی بدون کافئین گرم قبل از غواصی جبران کرد تا با سردی دمای آب بدنتان شوک زده نشود.

ونیز به دلیل تفاوت فشار هوا و آب در ارتفاع، قبل و بعد از آن به سفر هوایی نروید تا دچار عوارض غواصی نشوید.


حداکثر عمق غواصی


برای مشاهده ادامه مقاله غواصی و همه اسرار آن کلیک کنید


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Courtney vertam چکامه Shirin Naseri Diba1398 مجله آموزشی برنامه نویسی برای بازار کار ساحل چت,چت.پدرچت.گمرک چت سام سرویس مای ژن